Αργια Δευτερα - ΠΟΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2020 - ΑΡΓΙΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Όσον αφορά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ισχύουν οι παρακάτω ημέρες διακοπών και αργιών:. Στις υποχρεωτικές αργίες γενικά απαγορεύεται η απασχόληση των μισθωτών με ορισμένες εξαιρέσεις. Φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών More images for αργια δευτερα » Οι επίσημες αργίες στην ελλάδα για τους υπαλλήλους του δημοσίου, ο.τ.α. Επιλέξτε πάνω στο ημερολόγιο της ημέρες που σκοπεύετε να πάρετε άδεια από την εργασία σας, και ενημερωθείτε αυτόματα για τις διαδοχικές.

More images for αργια δευτερα » Οι επίσημες αργίες στην ελλάδα για τους υπαλλήλους του δημοσίου, ο.τ.α. Για τα φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών, οι ημέρες διακοπών και αργιών καθορίζονται ως εξής: Ορισμένες από τις παραπάνω αργίες χαρακτηρίζονται ως προαιρετικές αργίες, για τις οποίες κατ' εξαίρεση και βάσει νόμου, το αν θα λειτουργήσει την επιχείρηση εξαρτάται από την κρίση (βούληση) του εργοδότη. Όσον αφορά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ισχύουν οι παρακάτω ημέρες διακοπών και αργιών:

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων Θεσσαλονική - Χριστούγεννα ...
Εορταστικό ωράριο καταστημάτων Θεσσαλονική - Χριστούγεννα ... from oraria.files.wordpress.com
More images for αργια δευτερα » Από 1 ιουλίου έως 31 αυγούστου (τα σχολεία ανοίγουν 1 σεπτεμβρίου για τις επαναληπτικές εξετάσεις και 10 σεπτεμβρίου για τα μαθήματα της νέας χρονιάς) β). Επίσης ισχύουν οι αργίες που είχαν οριστεί με β.δ/γματα, πριν από τη δημοσίευση του νόμου και αφορούν τόσο εθνικές εορτές τοπικής σημασίας, όσο και θρησκευτικές εορτές τοπικής σημασίας. Επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε κάποιες αργίες που δεν ισχύουν για εσάς, αλλά και να προσθέσετε δικές σας αργίες. Το τριώδιο άνοιξε, η τσικνοπέμπτη έφθασε, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την καθαρά δευτέρα. Στις υποχρεωτικές αργίες γενικά απαγορεύεται η απασχόληση των μισθωτών με ορισμένες εξαιρέσεις. Για τα φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών, οι ημέρες διακοπών και αργιών καθορίζονται ως εξής: Για όσους αμείβονται με ημερομίσθιο:

Φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

, σύμφωνα με τα άρθρα 1 και 4 του β.δ.748/1966 (φεκ 179/α), το άρθρο 14 του ν.4468/2017 (φεκ 61/α) και το άρθρο 42 του ν.4554/2018 (φεκ 130/α) οι αργίες είναι οι παρακάτω: Η τσικνοπέμπτη είναι την ερχομενη πέμπτη 20 του μηνός, η καθαρά δευτέρα «πέφτει» στις 2. Οι αργίες κατ' έθιμο δεν θεωρούνται εξαιρέσιμες αργίες (εκτός και αν έχουν καθορισθεί με νόμο, ειδικό διάταγμα, συλλογική σύμβαση εργασίας κλπ), συνεπώς γενικά δεν απαγορεύεται η λειτουργία των επιχειρήσεων και η απασχόληση των εργαζομένων. See full list on el.wikipedia.org Όσοι μισθωτοί δεν προσέλθουν στην εργασία τους κατά την ημέρα αυτή δεν δικαιούνται να λάβουν αποδοχές. Έτσι κατά την ημέρα αυτή, επιτρέπεται η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων και η απασχόληση των μισθωτών είναι νόμιμη και δεν δημιουργεί αξίωση για. Feb 27, 2014 · ο εργοδότης μπορεί να απαλλαγεί της υποχρέωσης αυτής και των δύο κατηγοριών εργαζομένων, μόνο εάν συμφωνήσει μαζί τους γραπτώς ή προφορικώς, ότι αυτός μεν δεν θα λειτουργήσει την επιχείρησή του, οι δε εργαζόμενοι δεν θα προσφέρουν την εργασία τους κατ' αυτήν. Επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε κάποιες αργίες που δεν ισχύουν για εσάς, αλλά και να προσθέσετε δικές σας αργίες. Για όσους αμείβονται με ημερομίσθιο: Επιλέξτε πάνω στο ημερολόγιο της ημέρες που σκοπεύετε να πάρετε άδεια από την εργασία σας, και ενημερωθείτε αυτόματα για τις διαδοχικές. Όσον αφορά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ισχύουν οι παρακάτω ημέρες διακοπών και αργιών: Οι επίσημες αργίες στην ελλάδα για τους υπαλλήλους του δημοσίου, ο.τ.α. Το τριώδιο άνοιξε, η τσικνοπέμπτη έφθασε, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την καθαρά δευτέρα.

Για όσους αμείβονται με ημερομίσθιο: Feb 17, 2020 · αργίες 2020. Για τα φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών, οι ημέρες διακοπών και αργιών καθορίζονται ως εξής: Από 1 ιουλίου έως 31 αυγούστου (τα σχολεία ανοίγουν 1 σεπτεμβρίου για τις επαναληπτικές εξετάσεις και 10 σεπτεμβρίου για τα μαθήματα της νέας χρονιάς) β). Στις υποχρεωτικές αργίες γενικά απαγορεύεται η απασχόληση των μισθωτών με ορισμένες εξαιρέσεις.

Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της ...
Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της ... from www.patrasevents.gr
Από τις αργίες στην ελλάδα, άλλες είναι υποχρεωτικές από το νόμο και άλλες είναι αργίες κατ' έθιμο. Ορισμένες από τις παραπάνω αργίες χαρακτηρίζονται ως προαιρετικές αργίες, για τις οποίες κατ' εξαίρεση και βάσει νόμου, το αν θα λειτουργήσει την επιχείρηση εξαρτάται από την κρίση (βούληση) του εργοδότη. See full list on el.wikipedia.org 1) όλες τις κυριακές 2) τις θρησκευτικές γιορτές των τριών ιεραρχών και του αγίου πνεύματος 3) τις εθνικές επετείους της 28ης οκτωβρίου και 25ης μαρτίου 4) τη 17η νοεμβρίου 5) την ημέρα των θεοφανίων 6) την καθαρά δευτέρα 7) την 1η μαΐου 8) την κατ. Α) χριστουγέννων, από την 24η δεκεμβρίου μέχρι και τη 2η ιανουαρίου β) πάσχα, από τη μεγάλη πέμπτη μέχρι και την τρίτη μετά το πάσχα αργιών: Επιλέξτε πάνω στο ημερολόγιο της ημέρες που σκοπεύετε να πάρετε άδεια από την εργασία σας, και ενημερωθείτε αυτόματα για τις διαδοχικές. More images for αργια δευτερα » Το καταβαλλόμενο ωρομίσθιο και προσαύξηση 75% στο νόμιμο ωρομίσθιό τους για όσες ώρες απασχοληθούν.

Και ν.π.δ.δ.(με ορισμένες εξαιρέσεις), ορίστηκαν με τον ν.1157/1981 (φεκ 126/τ.α').

See full list on el.wikipedia.org Ορισμένες από τις παραπάνω αργίες χαρακτηρίζονται ως προαιρετικές αργίες, για τις οποίες κατ' εξαίρεση και βάσει νόμου, το αν θα λειτουργήσει την επιχείρηση εξαρτάται από την κρίση (βούληση) του εργοδότη. Η ημέρα της πρωτομαγιάς, αν και επίσημα θεσμοθετημένη αργία σε πολλές χώρες, από το εργατικό κίνημα θεωρείται απεργία. Feb 27, 2014 · ο εργοδότης μπορεί να απαλλαγεί της υποχρέωσης αυτής και των δύο κατηγοριών εργαζομένων, μόνο εάν συμφωνήσει μαζί τους γραπτώς ή προφορικώς, ότι αυτός μεν δεν θα λειτουργήσει την επιχείρησή του, οι δε εργαζόμενοι δεν θα προσφέρουν την εργασία τους κατ' αυτήν. Επιλέξτε πάνω στο ημερολόγιο της ημέρες που σκοπεύετε να πάρετε άδεια από την εργασία σας, και ενημερωθείτε αυτόματα για τις διαδοχικές. See full list on el.wikipedia.org , σύμφωνα με τα άρθρα 1 και 4 του β.δ.748/1966 (φεκ 179/α), το άρθρο 14 του ν.4468/2017 (φεκ 61/α) και το άρθρο 42 του ν.4554/2018 (φεκ 130/α) οι αργίες είναι οι παρακάτω: Στις χώρες όπου ο χριστιανισμός είναι κύρια θρησκεία, αργία θεωρούνται τα χριστούγεννα, ενώ σε μουσουλμανικές αργία αποτελεί το μπαϊράμι. Σε όσους απουσιάσουν αδικαιολόγητα από την εργασία τους ενώ η επιχείρηση λειτουργεί νόμιμα κατά τις αργίες, δεν οφείλεται ούτε. Οι επίσημες αργίες στην ελλάδα για τους υπαλλήλους του δημοσίου, ο.τ.α. Α) χριστουγέννων, από την 24η δεκεμβρίου μέχρι και τη 2η ιανουαρίου β) πάσχα, από τη μεγάλη πέμπτη μέχρι και την τρίτη μετά το πάσχα αργιών: Όσον αφορά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ισχύουν οι παρακάτω ημέρες διακοπών και αργιών: Όσοι μισθωτοί δεν προσέλθουν στην εργασία τους κατά την ημέρα αυτή δεν δικαιούνται να λάβουν αποδοχές.

Όσοι μισθωτοί δεν προσέλθουν στην εργασία τους κατά την ημέρα αυτή δεν δικαιούνται να λάβουν αποδοχές. Για όσους αμείβονται με ημερομίσθιο: Όσον αφορά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ισχύουν οι παρακάτω ημέρες διακοπών και αργιών: Feb 27, 2014 · ο εργοδότης μπορεί να απαλλαγεί της υποχρέωσης αυτής και των δύο κατηγοριών εργαζομένων, μόνο εάν συμφωνήσει μαζί τους γραπτώς ή προφορικώς, ότι αυτός μεν δεν θα λειτουργήσει την επιχείρησή του, οι δε εργαζόμενοι δεν θα προσφέρουν την εργασία τους κατ' αυτήν. Mar 02, 2009 · δεν θεωρείται εξαιρέσιμη αργία για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα και συνεπώς είναι γι' αυτούς εργάσιμη μέρα.

Η ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ...
Η ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ... from paidis.com
Mar 02, 2009 · δεν θεωρείται εξαιρέσιμη αργία για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα και συνεπώς είναι γι' αυτούς εργάσιμη μέρα. See full list on el.wikipedia.org Όσοι μισθωτοί δεν προσέλθουν στην εργασία τους κατά την ημέρα αυτή δεν δικαιούνται να λάβουν αποδοχές. See full list on el.wikipedia.org Για τα φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών, οι ημέρες διακοπών και αργιών καθορίζονται ως εξής: Σε όσους απουσιάσουν αδικαιολόγητα από την εργασία τους ενώ η επιχείρηση λειτουργεί νόμιμα κατά τις αργίες, δεν οφείλεται ούτε. Ορισμένες από τις παραπάνω αργίες χαρακτηρίζονται ως προαιρετικές αργίες, για τις οποίες κατ' εξαίρεση και βάσει νόμου, το αν θα λειτουργήσει την επιχείρηση εξαρτάται από την κρίση (βούληση) του εργοδότη. Η τσικνοπέμπτη είναι την ερχομενη πέμπτη 20 του μηνός, η καθαρά δευτέρα «πέφτει» στις 2.

Α) χριστουγέννων, από την 24η δεκεμβρίου μέχρι και τη 2η ιανουαρίου β) πάσχα, από τη μεγάλη πέμπτη μέχρι και την τρίτη μετά το πάσχα αργιών:

Για όσους αμείβονται με ημερομίσθιο: Ορισμένες από τις παραπάνω αργίες χαρακτηρίζονται ως προαιρετικές αργίες, για τις οποίες κατ' εξαίρεση και βάσει νόμου, το αν θα λειτουργήσει την επιχείρηση εξαρτάται από την κρίση (βούληση) του εργοδότη. Στις υποχρεωτικές αργίες γενικά απαγορεύεται η απασχόληση των μισθωτών με ορισμένες εξαιρέσεις. Feb 17, 2018 · καθαρά δευτέρα: Η τσικνοπέμπτη είναι την ερχομενη πέμπτη 20 του μηνός, η καθαρά δευτέρα «πέφτει» στις 2. Feb 17, 2020 · αργίες 2020. Και ν.π.δ.δ.(με ορισμένες εξαιρέσεις), ορίστηκαν με τον ν.1157/1981 (φεκ 126/τ.α'). Από τις αργίες στην ελλάδα, άλλες είναι υποχρεωτικές από το νόμο και άλλες είναι αργίες κατ' έθιμο. Επίσης ισχύουν οι αργίες που είχαν οριστεί με β.δ/γματα, πριν από τη δημοσίευση του νόμου και αφορούν τόσο εθνικές εορτές τοπικής σημασίας, όσο και θρησκευτικές εορτές τοπικής σημασίας. More images for αργια δευτερα » 1) όλες τις κυριακές 2) τις θρησκευτικές γιορτές των τριών ιεραρχών και του αγίου πνεύματος 3) τις εθνικές επετείους της 28ης οκτωβρίου και 25ης μαρτίου 4) τη 17η νοεμβρίου 5) την ημέρα των θεοφανίων 6) την καθαρά δευτέρα 7) την 1η μαΐου 8) την κατ. Mar 02, 2009 · δεν θεωρείται εξαιρέσιμη αργία για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα και συνεπώς είναι γι' αυτούς εργάσιμη μέρα. Για τα φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών, οι ημέρες διακοπών και αργιών καθορίζονται ως εξής: